Våra tjänster

Läs mer om våra trädgårdstjänster – Oavsett om du behöver hjälp med beskärning, plantering eller en mer omfattande trädgårdsskötsel så är Lidköpings Trädgårdstjänst AB rätt aktör för dig!

Trädgårdsskötsel

Hos Lidköpings Trädgårdstjänst AB erbjuder vi omfattande trädgårdsskötsel för att säkerställa att din trädgård alltid är i perfekt skick. Vår tjänst inkluderar regelbunden gräsklippning, ogräsrensning, bevattning och allmän skötsel. Vårt erfarna team använder de bästa teknikerna och verktygen för att hålla din trädgård frodig och välmående. Vi skräddarsyr våra tjänster för att passa dina specifika behov och ser till att varje uppgift utförs med noggrannhet och omsorg.

Vi förstår att varje trädgård är unik och kräver individuell uppmärksamhet. Därför arbetar vi nära våra kunder för att utveckla anpassade skötselplaner som främjar hälsan och skönheten i din trädgård. Med vår hjälp kan du njuta av en prydlig och inbjudande utemiljö utan att behöva oroa dig för underhållet.

Vi tar hand om hela din trädgård

Lång erfarenhet inom trädgårdsskötsel.

Beskärning

Beskärning är en viktig del av trädgårdsvården som hjälper till att förbättra växternas hälsa och utseende. På Lidköpings Trädgårdstjänst AB erbjuder vi professionell beskärning för träd, buskar och häckar. Våra trädgårdsmästare är utbildade i de senaste beskärningsteknikerna och använder specialiserade verktyg för att säkerställa rena och exakta snitt.

Vi specialiserar oss på fruktträdbeskärning, formklippning av buskar, och häckklippning. Regelbunden beskärning hjälper inte bara till att forma växterna och hålla dem snygga, utan främjar också deras tillväxt och blomning. Våra tjänster inkluderar även borttagning av döda eller skadade grenar för att förhindra sjukdomar och skadedjur.

Komplett beskärningstjänst för träd, häck & buskar

Behöver du hjälp med att veta vilken väg som är bäst att gå kring beskärningen? Kontakta oss, vi fixar det!

Anläggning

Lidköpings Trädgårdstjänst AB erbjuder professionella trädgårdsanläggningstjänster för att hjälpa dig skapa din drömträdgård. Vi tar hand om hela processen, från planering och design till markberedning och plantering. Oavsett om du vill skapa nya blomsterbäddar, anlägga en gräsmatta, eller installera gångar och bevattningssystem, har vi expertisen för att förverkliga din vision.

Vår anläggningstjänst börjar med en detaljerad konsultation där vi lyssnar på dina idéer och önskemål. Därefter utvecklar vi en design som harmoniserar med din fastighets stil och miljö. Vi använder högkvalitativa material och växter för att säkerställa långvarig skönhet och hållbarhet i din trädgård.

N

Få trädgården du länge drömt om med oss!

N

Användning av högkvalitativa material.

Trädvård

För att säkerställa att dina träd förblir friska och vackra erbjuder vi omfattande trädvårdstjänster. Våra certifierade arborister är experter på allt från beskärning och trädstöd till sjukdomsbehandling och riskbedömning. Vi använder de bästa metoderna och verktygen för att ta hand om dina träd på bästa möjliga sätt.

Våra trädvårdstjänster inkluderar också inspektion och rådgivning om trädens hälsa och struktur. Vi kan skapa anpassade vårdplaner som fokuserar på att förbättra trädens livslängd och säkerhet. Oavsett om du behöver hjälp med ett enskilt träd eller en hel skogsdunge, är vi här för att hjälpa dig.

Användning av hållbara och miljövänliga metoder.

Skapande av estetiskt tilltalande och funktionella utomhusmiljöer.

Plantering

Med vår planteringsservice kan du ge din trädgård nytt liv och färg. Vi hjälper dig att välja de bästa växterna för ditt klimat och din jordmån, och utför professionell plantering för att säkerställa optimal tillväxt. Vår expertis omfattar allt från blommor och buskar till träd och perenner.

Vi börjar med en konsultation för att förstå dina behov och önskemål. Därefter skapar vi en detaljerad plan som inkluderar växtval, placering och skötselråd. Vår noggranna planteringstjänst ser till att varje växt får den bästa möjliga starten, vilket resulterar i en trädgård som blomstrar och trivs.

Rätt erfarenhet & expertis inom plantering

Vi kan ge råd kring eftervård

Häckklippning

Häckar är en viktig del av trädgårdens struktur och estetik. Vår häckklippningstjänst säkerställer att dina häckar alltid ser prydliga och välskötta ut. Vi erbjuder regelbunden klippning och formning av häckar för att hålla dem täta och jämna.

Våra erfarna trädgårdsmästare använder professionella verktyg och tekniker för att klippa häckar av alla typer och storlekar. Vi arbetar noggrant för att säkerställa att varje häck bibehåller sin form och hälsa. Låt oss ta hand om din häckklippning så att din trädgård alltid ser snygg och välvårdad ut.

Vi anpassar oss utifrån dina egna önskemål! 

Eleonoras städ - Städföretag i Vara